Hurtiglenker til innhold, navigasjon, søkeboksen eller bytte av layout

Rockefilla :: Støtt dei lokale pønkarane!

Her er du nå :: www » no » rock » text » Rockefillaoversikt (1977-1978)

Rockefilla 1977 :: 1978

Foreløpig er det lagt ut lite tekst her under overskriften Rockefilla. Mer kommer, forhåpentligvis høsten 2007, men det kan nok drøye ut i 2008 (eller ni?) også.

Det må takkes litt stort her: Joggi og Stein Inge, som kicka i gang både pønken i Norge og fanzina Rockefilla, òg illustratør Tor H. K., for hans gjennomførte undergrunnsinnstilling (selv etter fler-og-tredve år er Tor selve inkarnasjonen av anarkisk autensitet – vi tar gjerne en generasjon til).

Undertegnede overtok i sin tid stafettpinnen og Rockefilla etter gamlegutta, og valgte å legge den ned sånn omtrent samtidig med at Gaye Advert begynte å innse at pønken var i ferd med å utvikle seg i en annen retning enn hva man kanskje hadde trodd eller håpet på. For min del forsvant jeg inn i andre oppgaver og delvis i tårkeheimen for et par års tid. Vel, name-dropping og sånt i denne omgang. An die Sache!

Etter en forespørsel sommeren 2007, tillot de foran nevnte (minus Gaye) publisering av Rockefilla på nett. I løpet av høsten 2007 vil sidene scannes og legges ut som (primitive) billedfiler, til allmenn glede og forvirring ...

For at Rockefilla skal bli bedre tilgjengelig og nett-søkbar, skrives utvalgte snutter av og presenteres som tekst; Googling på nettet (30. august 2007) frembrakte tre tekster hvor Rockefilla var nevnt, forfattet av vår alles kjære Tore Stemland fra Bodø:

Sex Pistols i Studentersamfundet (Reportasjebladet NÅs artikkel)

Faksimiler av Rockefilla ...

aage no :: banspam@aage.no :: XHTML :: CSS :: WAI A/508

Denne siden ble sist endret :: 14. April 2014 :: ©

Til topps

www.aage.no 2000 © 2008 www.rolle.no