Hurtiglenker til innhold, navigasjon, søkeboksen eller bytte av layout

Ukens tilbud :: Rockefilla

Her er du nå :: www » no » rock » text » Rockefilla » Elevavisen Ringen :: Januar 1978

Ringen 1-78 ble utgitt i januar 1978 og var en avis i A5-format ved Ringve videregående skole. Undertegnede leverte en liten reklamesnutt om Rockefilla og pønk til Ringen, og den gikk omtrent slik:

rockefilla er en av byens to alternative musikkaviser. Det vil si et alternativ for alle rockeglade piker & gutter i Trondhjems by som har gått lei av/vil ha noe i tillegg til det de ellers kan få servert på det lokale plan av rockestoff. rockefilla er å få kjøpt på gata for et par kroner. Hvis du holder utkikk kan du få kjøpt den her på Ringve også; den selges av og til i kantina.
rockefilla nr 6 er ute nå, og der kan du lese om marc bolan, bitch boys, sex pistols, pigs, sweet, john speedy keen, phoney heaven, richard hell, iggy pop, tom robinson band, dessuten tegning av johnny rotten (!) + litt av hvert (fex om det andre råkkebladet i byen: "The Rocker") ++plateanmeldelser, kritikk, midtsideplakat, dikt (ett) og noe mer. Ideen med rf er at det skal være et rockeblad for rockefolket i Trondhjem som de kan lave sjæl. Men likevel er det for det meste en fast gjeng som sitter og skribler. Men altså, hvis duhar noe på hjernen, så skriv det ned, og send det til Åge Utnes, Vollabakken 28, 7000 TrH eller André Lister, Box 62, 1315 Nesøya. Alt er lov. Ingen sensur.
Jeg vil avslutte denne korrupte og snikaktige skjulte reklame med en aldri så liten appell til folket: Kjøp rockefilla.
Som en liten smakebit og reklametrrrrick bringer vi her et lite utdrag fra et intervju med John Lydon (Rotten) fra rf nr 5: "Alt er følelser, skjønner du. Musikk er også følelser, det er ikke 3000 tonn med forsterkere og 3000 forpulte grep på gitar, men følelser. Du behøver ikke å ha noen utdannelse for å spille, det eneste som teller er at ..."
Åge

Faksimiler av Rockefilla ...

aage no :: banspam@aage.no :: XHTML :: CSS :: WAI A/508

Denne siden ble sist endret :: 14. April 2014 :: ©

Til topps

www.aage.no 2000 © 2008 www.rolle.no