Hurtiglenker til innhold, navigasjon, søkeboksen eller bytte av layout

15. desember 1976

Her er du nå :: www » no » rock » text » Rapport fra London » SG761215.php «

I anledning av at min nye gruppe The Boys holder sin London-debut neste uke, har vi den siste tiden spilt en rekke "oppvarmingsjobber" i landsbygdpub'er og lignende. Disse har ikke bare vært storsuksesser, og jeg er nå totalt utslitt. (...) Så fra denne sensasjonelle nyhet, over til neste, som er at "Anarchy In The UK", den nye Sex Pistols-singelen, endelig er ute på markedet. Dette er punk-musikk i ekte råbarket stil, og denne musikkformen holder nå på å slå gjennom for fullt her i England, og det varer ikke lenge før den også når Norges bredder. Parents Be Warned!

Stein Groven, Rapport fra London, Adresseavisen 1. desember 1976

Her i London er nå julerushet i full gang, og ettersom pundet stadig synker dypere, ser det ut som om desember er blitt Londons nye turistsesong. Butikkene er stappfulle av rike skandinaver og tyskere på julegavejakt, og til og med fotballklubbene har norske velkomsthilsninger trykt i sine programmer. På popfronten hersker det spenning foran den første nasjonale turné fra The Sex Pistols, og de kan nå sees regelmessig både på TV og i dagspressen. De skal turnere sammen med blant andre The Damned, The Clash og Heartbreakers (ex-New York Dolls), og gruppens første single "Anarchy In The UK" er ute på markedet.The Damned har også utgitt en single, og jeg kan nevne at selveste Marc Bolan ble så imponert over denne, at han tilbød seg å spille "oppvarming"ved eventuelle London-konserter. Han uttalte til punk-magasinet "Sniffing Glue" at han ikke hadde hørt energi som dette siden The Rolling Stones' "I Wanna Be Your Man".

Stein Groven, Rapport fra London, Adresseavisen 8. desember 1976

Hvis du ønsker deg en LP som med sikkerhet gjør at du blir alene hjemme nyttårsaften, så ønsk deg "The Ramones", og spill den på "full guffe" hele mellomjulen. Hvis ikke denne tar knekken på dine foreldre, så forsøk i tillegg med The Sex Pistols' nyeste singel, "Anarchy In The UK", da denne er garantert til å få begeret til å flyte over.

Neste tekst :: oversikt :: forrige tekst

aage no :: banspam@aage.no :: XHTML :: CSS :: WAI A/508

Denne siden ble sist endret :: 14. April 2014 :: ©

Til topps

www.aage.no 2000 © 2008 www.rolle.no