Hurtiglenker til innhold, navigasjon, søkeboksen eller bytte av layout

Programvaren Kone 1.0

Her er du nå :: www » no » liv » div » tull » rasjonalitet

Tung programvare?

Kjære Teknisk Brevkasse

I år oppgraderte jeg fra Kjæreste 7.0 til Kone 1.0. Etter kjøpet installerte Kone 1.0 seg selv i alle andre programmer. Det dukker nå opp så snart jeg starter PC-en, overvåker alle mine aktiviteter og foreslår stadig vekk krevende tilleggsvare, som for eksempel Barn, enda alle vet at dét programmet er dårlig utviklet.

Kone-programmet tar mye tid og bruker en masse ressurser. Det er umulig å holde Kone 1.0 i bakgrunnen mens jeg prøver å bruke noen av mine yndlingsprogrammer. Gamle programmer som Pokeraften 10.3, Fyllefest 2.5 og Søndagsfotball 5.0 virker ikke lenger. Tvert imot får de systemet til å gå ned når jeg åpner dem. Dette stod det ikke noe om i produktspesifikasjonen for programmet.

Jeg overveier å gå tilbake til Kjæreste 7.0, men jeg klarer ikke engang å avinstallere Kone 1.0. Kan Dere hjelpe meg?

På forhånd takk
Forvirret og Frustrert

Svar:

Kjære FF!

Problemet ditt er veldig vanlig, og mange klager over det samme, men det skyldes hovedsakelig en misforståelse. Mange menn oppgraderer fra Kjæreste 7.0 til Kone 1.0 fordi de tror at Kone 1.0 er et nytte- og underholdningsprogram. Der tar de fleste feil. Kone 1.0 er et styresystem, designet for å styre alt. Det er umulig å fjerne Kone 1.0 og gå tilbake til Kjæreste 7.0 når det først er installert. Noen har prøvd å installere Kjæreste 8.0 eller Kone 2.0, men har endt opp med flere problemer enn de hadde med Kone 1.0. Vi anbefaler at du beholder Kone 1.0 og får det beste ut av situasjonen. Du kan eventuelt lese hele kapittel 6 i manualen "Allminnelige programfeil".

Systemet vil kjøre perfekt så lenge du tar hele ansvaret for alle programfeil, uansett hva de skyldes. Det beste du kan gjøre er straks å skrive: ?unnskyld før problemløsning. I alle tilfeller må du unngå å bruke Escape-tasten, for du vil allikevel være nødt til å bruke kommandoen: ?unnskyld for at styresystemet skal gå tilbake til normal.

Kone 1.0 er et flott program, men det krever en høy grad av vedlikehold. Du kan overveie å kjøpe mer software for å forbedre yteevnen. Vi anbefaler Blomster 2.1, Sjokolade 5.0 eller i ekstreme tilfeller softwarepakken Pels 2000. Men du må under ingen omstendigheter installere Veninne i Miniskjørt 3.3. Dette programmet støttes ikke av Kone 1.0 og vil sannsynligvis få PC-en din til å plane helt ut.

Med vennlig hilsen

Teknisk Brevkasse

Neste post :: oversikt :: forrige postering

aage no :: banspam@aage.no :: XHTML :: CSS :: WAI A/508

Denne siden ble sist endret :: 14. April 2014 :: ©

Til topps

www.aage.no 2000 © 2008 www.rolle.no