Hurtiglenker til innhold, navigasjon, søkeboksen eller bytte av layout

Kjære Dr. Laura!

Her er du nå :: www » no » liv » div » tull » en slags kristendom?

Takk for at du gjør så mye for å lære folk opp i Guds bud. Jeg har lært mye av deg, og jeg prøver å dele disse kunnskapene med så mange jeg kan.

Dersom noen for eksempel prøver å forsvare homoseksualitet, så minner jeg dem bare om at i 3. Mosebok 18:22 står det klart og tydelig at homoseksualitet er en vederstyggelighet – så er ikke det mer å snakke om. Du har gått i dybden på denne type problemstillinger før, så jeg vet du kan hjelpe meg.

Nå trenger jeg noen råd om hvordan jeg skal leve etter Guds bud.

  • Jeg har en nabo som insisterer på å arbeide på sabbaten. I 2. Mosebok 35:2 står det at han skal drepes. Er jeg moralsk ansvarlig for å gjøre dette selv?
  • I 3. Mosebok 24:44 står det at jeg kan eie både mannlige og kvinnelige slaver så lenge de er kjøpt fra et naboland. En venn av meg sier at dette gjelder bare for meksikanere, og ikke kanadiere. Her trenger jeg hjelp. Kan jeg eie kanadiere?
  • Min onkel har en gård. Han synder mot 3. Mosebok 19:19 fordi han planter to ulike avlinger på samme jorde. Kona er ikke noe bedre fordi hun går med klær som er lagd av to ulike stofftyper, en blanding av bomull og polyester. Han har også den uvanen at han banner mye. Er det virkelig nødvendig at vi samler hele byen bare for å steine dem (3. Mosebok 24:10-16)? Er det ikke like lett å brenne dem til døde i et familieselskap slik vi pleier å gjøre med mennesker som ligger med sine slektninger (3. Mosebok! 20:14)?
  • I 3. Mosebok 21:20 står det at jeg ikke må nærme meg Guds alter dersom jeg ser dårlig. Jeg må innrømme at jeg er nærsynt og bruker briller. Må synet mitt være helt perfekt, eller kan vi operere med litt slingringsmonn her?
  • En venn av meg mener at selv om det er en vederstyggelighet å spise skalldyr (3. Mosebok 11:10) så er homoseksualitet verre. Jeg er uenig. Hvem har rett?
  • Jeg ønsker å selge min datter som slave (2. Mosebok 21:7). Med det prisnivået vi har i dag, hva mener du er rett pris?
  • De fleste av vennene mine går til frisøren. De klipper håret på sidene og trimmer skjegget. Dette er en synd ifølge 3. Mosebok 19:27. Hvordan bør de straffes?

Takk for at du stadig minner oss på at Guds ord er evig og uforanderlig!

Neste post :: oversikt = forrige postering

aage no :: banspam@aage.no :: XHTML :: CSS :: WAI A/508

Denne siden ble sist endret :: 14. April 2014 :: ©

Til topps

www.aage.no 2000 © 2008 www.rolle.no