Hurtiglenker til innhold, navigasjon, søkeboksen eller bytte av layout

RSS « 2006 « blogg

Her er du nå :: www » no » blogg » 2006 » årets RSS-er

Hva er så dette da, tro?

RSS står gjerne for Rich Site Summary. Det er tre såkalte feed-er knyttet til mine nettsteder: en på norsk, en engelsk og en tysk en. Mine RSS-er skrives i XML-format løselig etter 2.0-standard. Feedene benyttes for å forsyne feed-hentere/aggregatorer og roboter med informasjon, men også du kan abonnere på dem!

For å få utbytte av RSS-ene, kan du løselig betrakte dem som kommentarer til artiklene som det er lenket til. Når det begynner å bli fullt i feeden, flyttes innholdet over på en slik vanlig nettside (som den du leser nå). Gamle feeder tas vare på slik at arkivet forblir intakt.

RSS 2.0

31.12.06 :: Godt Nytt År!

Kategori: Nyttårshilsen

Jaggu meg klarte de ikke å myrde Saddam også. Vil galskapen virkelig ikke ta slutt før i 2009, når Bush-dynastiet tar slutt?

Primærlenke

Ekstralenke

08.12.06 :: Dagbladets kulturelitetest

Kategori: Pass deg (for Jante)! Normalitet

Bedømmelse: Du tilhører definitivt ikke kultureliten, gratulerer! Du er antakelig ekte og jordnær, og kan delta i så mye organisasjonsarbeid du bare vil uten å bli mistenkt for å mele din egen kake og holde proletariatet nede. 92% har landet på denne bedømmelsen. Ta testen selv!

Primærlenke

Ekstralenke

20.10.06 :: Omlegging

Kategori: cv

Etter et par uheldig arbeidserfaringer – med interessante, kanskje sosiopatiske tilsnitt – er cv-en og flytdiagrammet over livet lagt om

Primærlenke

Ekstralenke

16.10.06 :: Da blodet fløt i den hviteste snø

Kategori: politikk

Forfatter Torbjørn Færøvik savnet en reportasje i Aftenposten forleden dag, da nonnen Kelsang Namtso var blitt skutt på vei fra Tibet og over i eksil i India ...

Primærlenke

Ekstralenke

13.10.06 :: Odd Nordstoga

Kategori: musikk med innhold

Odd Nordstoga kommer straks med ny skive, og Adresseavisens Ole Jacob Hoel stilte følgende spørsmål: – Men det er et større kvalitetskrav når du synger på norsk. Du må både kunne å skrive og ha noe å melde? Nordstoga svarte: – Ja, det er mye som rett og slett ikke hadde gått på norsk. Tenk på Beyonce. Jeg har gått litt inn i tekstene hennes, og det er faktisk «Kom og pul meg» hun egentlig synger i hver eneste låt. Helt absurd! Det hadde bare ikke gått for en norskspråklig.

Primærlenke

9.10.06 :: Dinesmesse

Kategori: almanakk

Dionysius Exiguus (død ca. 540), opphavsmann til den dionysiske tidsregning med utgangspunkt i Kristi fødsel

Primærlenke

Ekstralenke

07.10.06 :: Revidering av spillelister

Kategori: Pønkrock

Listen over konserter ved Uffa i årene 1981-90 er revidert i dag, i anledning markeringen av Uffas 25-års jubileum som er på trappene ...

Primærlenke

Ekstralenke

7. juni 1796: Storforsen tystnade och Döda Fallet bildades

Kategori: historie

Vildhussen/Magnus Huss, kjøpmann i Sundsvall, hadde fått i oppdrag å lede vannet i Indalsälven forbi fossen, for å lette fløtingen nedover vassdraget. I arbeidet med å grave en kanal (eller tømmerrenne) forbi Storforsen (Gedungsen), tok imidlertid vannet en annen vei. Ragundasjön ble tømt i løpet av cirka 4 timer (300 millioner kubikkmeter vann). (Og litt mal apropos: Jämtlands län ble opprettet i 1810.)

Primærlenke

Ekstralenke

13-30.5.2006: Pirateri

Kategori: Milde Moses

Wannskrækk, Liliedugg, Benny Borg, Johnny Yen Bang! og U.K Subs spilte på Ivars femtiårsdag på Blæst 13. mai. Noen piratopptak finner du i hovedlenken under, mens den andre lenken er til et helt ulovlig svenskdubbet utdrag fra Lord of the Rings (bare tull, egentlig)

Primærlenke

Ekstralenke

02.05.06: Det er (snart) offentlig

Kategori: arbeid

Engasjementet som 'kreativ leder' ved Meieriet kulturhus avsluttes ved prøvetidens slutt, 31. mai. Vi prøvde, men kom ikke i land ...

Primærlenke

Ekstralenke

21.04.06: Stakkur på Færøyene

Kategori: estetisering

Et fantastisk fotografi (tatt) av Jan Egil Kristiansen!

Primærlenke

Ekstralenke

Neste blogg = oversikt = forrige blogg

aage no :: banspam@aage.no :: XHTML :: CSS :: WAI A/508

Denne siden ble sist endret :: 14. April 2014 :: ©

Til topps

www.aage.no 2000 © 2008 www.rolle.no