Hurtiglenker til innhold, navigasjon, søkeboksen eller bytte av layout

Etos og patos. Men hva med begrunnelser?

Her er du nå :: www » no » blogg » 2003 » 3-8 « /`·.,¸¸,.·´\

Jul er ikke bare tid for utagerende glede, men også for oppsummering, ettertanke og omtanke.

Hva har jeg gjort? Jeg gikk for Folkenjobben. Og jeg sa nei til en sikker og solid inntekt, på Søre-Bømlo, til fordel for et åremål i Stavanger. Folken krever hele meg, og helhet er tiltrekkende.

Bekjente vil kanskje ane at jeg er litt tilbake i en førsvalbardsk rolle, hvor jeg står midt i det og tenker med hjertet. De av leserne som har fulgt nettstedet en stund, vet også at jeg at det kommer skrytelister med ujevne mellomrom, og siden jeg begynte på Folken har vi hatt følgende band inne:

Nord-Jæren er et område hvor Goth-musikken har hatt gode vilkår, og også Folken og Stavanger har et koselig lite svartkledd og naglebefengt miljø. Men for Folken blir det store prosjektet i 2004 en stadionkonsert med Sir Elton John i samarbeid med Gunnar Eide Concerts 3. juni. Ticnet.no solgte ut 12.000 billetter på 1½ time!

* Følte vel at jeg hadde nådd et personlig mål

[ til topps ]

Arbeidet

Folken er litt som å ta steget tjue år bakover i tid. Arbeidsoppgavene ligger nært opp til saker og ting som jeg jobbet med i åresvis for lenge siden; Jeg er litt betenkt over å vende tilbake til tidligere tiders fokus og å gjenta meg selv, men øyner muligheter innenfor romsligere økonomiske rammer. Ellers forventer folk at jeg skal forstå husets egenart – med dets spesielle regnskapstenkning og ansvarsfordeling – i tillegg til å kjenne:

  • utvikling og tendenser i internasjonal rytmisk musikk,
  • alle rockere og rockeinstitusjoner i landet,
  • de andre studentersamfunnene i Norge,
  • høgskolene og studensamskipnadenes irrganger,
  • Folkens 15-årige historie, og
  • siviltjenesteadministrasjonen på Hustadvika og dens praksis

Idealet Habermas

Fragmentene omkring Habermas (til høyre) er tatt med fordi de kan gi et lite innblikk av betraktninger som er relevante for studiet i kulturfag i Bø. Og begrepet "flytende modernitet" klinger bra; Det postulerer kanskje ikke et like sterkt brudd med fortiden som ordet postmodernisme – for vi vasser vel ennå i modernisme ...

Godt nytt år!

Neste blogg :: oversikt :: forrige blogg

aage no :: banspam@aage.no :: XHTML :: CSS :: WAI A/508

Denne siden ble sist endret :: 14. April 2014 :: ©

Til topps

www.aage.no 2000 © 2008 www.rolle.no